Szállítási és fizetési információ

Szállítás:
A megrendelt Kamagra termékeket a lehető leghamarabb postázzuk Önnek. A Magyar posta révén juttatjuk el a vásárlóhoz a csomagját. A szállítási idő 2, vagy maximum 3 munkanap.
A küldemény tartalmát nem tüntetjük fel, nem írunk rá semmit, nem lesz átlátszó és kitapintható, így senki sem tudja, hogy mit tartalmaz. A diszkréció 100%-os. Személyes átvételre nincs lehetőség.

 

Fizetés:
Utánvétellel – szállítási költség 1.300 Ft.


 

Átvétel:


1. Kikézbesítve a rendelésben megadott címre:

A diszkréten becsomagolt, tartalmára semmi sem utaló küldeményt a kézbesítő kiszállítja a rendelésben megadott címen, ahol Ön át tudja ezt venni. Ha senki sincs a megadott címen, akkor hagy egy értesítőt a kézbesítő, amivel be lehet menni a postahivatalba átvenni a csomagot.

2. Postán maradó küldemény:

A megjegyzésbe írja be, hogy POSTÁN MARADÓ csomagot kér, lehetőleg mellékelje a posta címét.  Ez esetben beérkezik a postára a küldemény és mindaddig ott várakozik, amíg be nem megy érte a címzett. (Maximum 10 napig átvehető)

Amennyiben a rendelését 2-3 munkanapon belül sem kapja meg, akkor kérem, írjon nekünk és adunk Önnek egy küldeményazonosító számot, amivel biztosan át tudja venni a rendelését!